Nu är vi på väg!

Hej!

Nu har vår resa börjat och vi är äntligen på väg! Det är ett nervöst par som nu sitter på tåget mot Kastrup.. 🙂 vi blev hämtade av Susanna imorse som körde oss till Alvesta där vi tar tåget mot Kastrup. Det är en konstig känsla och svårt att förstå att vi kommer vara iväg så pass länge, det svåraste för min del är att lämna alla nära och kära, det har blivit en del tårar av både lycka och ”skräck” men det hör väl till! 
Vid kl 14.55 går flyget och vi är framme i Bangkok kl 8.00 i thailändsk tid (kl 2 på natten svensk tid..) så en 11 timmars flygresa väntar och sedan 8 timmars tåg för att ta oss ner til södra Thailand. På lördag är vi förhoppningsvis framme på vår första destination, ön Koh Tao!
/Emelie

Redo utanför tåget, lagom kallt utan jackor men snart är vi i värmen!
3 kommentarer till Nu är vi på väg!

3 svar på ”Nu är vi på väg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *