Fortfarande på väg…

Hej allihopa, Att ta sig till från Bangkok till Koh Tao med tåg var en betydligt värre upplevelse än vad vi räknat med. Igår kväll (fredag kl 22) anlände vi till Chumphon efter svettig och klibbig 8 timmars färd. Nu har vi vaknat och återhämtat oss för att om 2 timmar åka båt till ön Koh Tao.
 
Centralstationen i Bangkok där vi väntade från kl 9 på att åka evighetståget som gick kl 13..
 
Mango Sour (?) som vi köpte på stationen, väldigt surt och tydligen populärt här tillsammans med socker.
 
Första måltiden; nudlar med kyckling för cirka 12 kr! Sjukt gott dessutom!
 
 
Aldrig mer åka tredje klass 😓
 
Morgon i Chumphon! Staden som vi övernattar i för att åka vidare med båt mot Koh Tao. Cirka 28 grader varmt, hur härligt som helst!
 
Gissa priset? Färska, ljuvliga bananer för totalt 5 kr….
 
Sista bilden består av dagens lunch! Likaså var inte det heller dyrt, ca 3 kr styck 😁
 
//Adam
3 kommentarer till Fortfarande på väg…

3 svar på ”Fortfarande på väg…”

  1. Åh vad kul att läsa att ni nu påbörjat er resa! Underbart med värme! Tuffa ni är som ger er iväg sådär. Minns när våra vänner gjorde en likadan resa så ångrade de sig också att de åkt tredje klass på tåg och åkte sedan bara första klass. Var tydligen väldigt skabbigt. Lycka till! Kommer läsa bloggen regelbundet. Ta hand om er! Kram

    1. Åh fy, ja det var värre än vi trott, vi tänkte åka andra klass men alla biljetter jämte varandra var slutsålda :/ men lätt värt att sitta långt ifrån varann inser man nu i efterhand. Även om det varit jobbigt så har det varit fantastiskt hittills 🙂 så nöjda båda två! Roligt att höra. Detsamma! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *