Koh Tao

Hej!

Denna dagen har också varit lång och slitsam, vi ser fram emot morgondagen och att bara kunna ta det lugnt och sola/bada..
Vi blev upplockade av en taxi kl 12 idag och sedan åkte vi buss till piren i Chumphon och sedan 2 timmars båt till Koh Tao. Under bussfärden såg Adam en apa, annars har vi mest sett gatuhundar och lösa katter hittills. 
Väl framme på ön gick vi runt i ca 2-3 timmar för att hitta boende, kräsna som vi är så tog det en väldans tid att hitta en fin bungalow med lagom pris… Slutligen hamnade vi på en resort som vi tidigare gick förbi då vi tyckte det såg dyrt ut men för 250 kr per natt är vi nu nöjda med vår bungalow precis vid stranden! Dock utan varmvatten och AC.. Nu är vi båda rejält trötta och klockan är 22.30. Kroppen värker enter den långa vandringen med väskorna. Men vi är helt klart nöjda och hamnat på en paradisö! Mer bilder härifrån kommer senare 🙂

2 kommentarer till Koh Tao

2 svar på ”Koh Tao”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *