Söndag

Hej alla, under de senaste dagarna har Adam tyvärr hunnit bli magsjuk och spytt :/ Inte det roligaste när vi äntligen skulle få vila ut men han har kämpat på bra och börjar äntligen må bättre igen. Under gårdagen så hängde vi mest vid poolen och stranden nära vårt boende. Vi har hunnit med att unna oss en hel del god mat och frukt, både fruktshakes, twisted potatoes (?) och thailändska pannkakor med nutella och banan. 

Super gott! Smakar ungefär som en blandning av chips och pommes.

Poolen vid vår ”resort”

Mangoshake och vattenmelonshake, mangon smakar helt annorlunda här och är mycket sötare, knappt att man känner igen smaken från Sverige.

2 kommentarer till Söndag

2 svar på ”Söndag”

  1. Usch för magsjuka – stackars dig, Adam! Ta det lugnt och krya på dig ordentligt. Det ser så härligt ut på bilderna – hoppas ni snart kan njuta fullt ut av resan! Tack för att ni håller oss uppdaterade! Kram 🙂

    1. Haha ja det var inte alls kul… tror att det var en matförgiftning för jag kände mig ”sjuk” ca 6 timmar efter lunch och ett dygn senare så var det borta! Tack för dina kommentarer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *