Dykning

Idag har vi påbörjat en fyra dagars dykningskurs för att ta ”Open Water Certificate”, det innebär att man får dyka själv på upp till 18 meters djup. Koh Tao är ju en riktig dykningsö så varför inte passa på när vi väl är här 🙂 Vi valde hotellets egna dykcenter då de fått väldigt bra recensioner. Hela kursen kostar ca 2500 svenska kr och då ingår allt inklusive 6 nätters boende. 

Under dag 1 har vi tittat på tre filmer i ca 4 timmar, det var inte det roligaste att göra när man befinner sig här men var bara att kämpa sig igenom, under tiden svarade vi på lite skriftliga frågor som ska lämnas in i morgonbitti. 
Dag 2 kommer spenderas i poolen från kl 8 till kl 18, vi kommer få lära oss det mesta och provdyka där. Dag 3 är det två filmer till vi ska se och sedan är det första dyket i havet under eftermiddagen. Dag 4 åker vi iväg tidigt kl 6 på morgonen för att göra två sista dyk i havet vilket avslutar kursen och förhoppningvis har vi lyckats ta vårt certifikat! Det kommer bli väldigt intensiva dagar med mycket att lära sig så tror nog vi kommer somna gott om kvällarna 🙂 
Efter första dagen idag så unnade vi oss en varsin fotmassage på 60 minuter, detta kostade 75 svenska kr och var mycket väl spenderade pengar! Vi kommer definitivt gå gå tillbaka för en helkropps massage så fort våra röda axlar lagt sig något 😉 

Här får man se upp vart man går 🙂

2 kommentarer till Dykning

2 svar på ”Dykning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *