Snorkling och Nang Yuan Island

Hej! 

Igår var vi iväg hela dagen på en snorkeltur, himla roligt var det och skönt att ha en färdig tur där vi bara kunde åka med. Dagen började kl 8.50 då vi skulle bli hämtade av en taxi, denna taxi dök inte upp och vi började tillslut undra om de glömt bort oss.. Efter ca en timme sent så kom äntligen ”taxin” vilket egentligen är en pickup bil där passagerarna får sitta bak på bänkar helt öppet. Väl framme på båten var det en underbar utsikt och det var totalt 5 stopp under dagen för snorkling. Vi såg massvis med färgglada fiskar, nästan alla som man kan se i Hitta Nemo filmen 🙂 Såg tyvärr inga sköldpaddor vilket den här ön annars är känd för. Det tråkiga vi insåg under turen var hur mycket skräp som låg och flöt i vattnet på dessa ställen, kändes så fel att snorkla runt och plötsligt se och simma in i massa plastflaskor/plastpåsar mitt bland alla fina färgglada fiskar.
Under båtturen var vi iväg en heldag, taxi från och till hotellet ingick samt lunch och uthyrning av cyklop och snorkel, allt detta gick på 500 bath per person vilket är ca 125 kr, mycket värt pengarna! Under snorklingen passade vi även på att använda vår GoPro och filma under vattnet, det var så kul att titta på filmerna sen när vi var tillbaka, tyvärr behövs de redigeras innan vi kan lägga ut så det får vänta 🙂
Sista stoppet var den lilla paradisön Nang Yuan, det var den finaste platsen vi båda någonsin varit på och vi passade på att ta typiska utsiktsbilder därifrån.Var en väldans svettig väg upp till utsiktsplatsen men det var det värt 🙂

Nöjda och glada!
1 kommentar till Snorkling och Nang Yuan Island

Ett svar på ”Snorkling och Nang Yuan Island”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *