Koh Phangan

Hej! 
 
Vi befinner oss nu på Koh Phangan, grannön till Koh Tao som vi spenderat vår första tid på. Resan hit tog endast en timme med båt, därefter någon ytterligare timme med taxi. Vi hade siktat oss in på den nordvästra delen som kallas Haad Yao eftersom denna del skulle vara lagom lugn med fin strand, men oj så fel vi hade. Denna del var på tok för lugn, endast några enstaka hotellrestauranger med en ganska kort strand, vilket dock kan ha berott på  högtryck från vattnet. Vi åkte istället vidare till den mest populära delen som kallas Haad Rin trots medvetenheten om att det är ett riktigt festställe med bland annat The Full Moon Party. Lyckligtvis är stranden mycket fin här och utbudet av affärer etc. uppfyller våra förväntningar. Det värsta är att vårt hotell ligger mitt i smeten och de har dessutom en strandbar med sjukt hög, dunkande musik om kvällarna. Därför byter vi imorgon till ett hotell som ska ligga på den lugnare sidan av Haad Rin.
 
 
 
En trött Emelie på jakt efter boende =) 
 
Vårt hotellrum! Äntligen lite skandinavisk standard. 😀
 
Emelie kämpar emot vågorna…
 
 
Hotellets pool med utgång mot stranden och havet.
 
Till höger ser ni en affär som säljer färgglada kläder, vilket är det många har på sig under Full Moon Party.
 
Nutellapannkakor!!
 
Lite inköp på 7Eleven (förutom pannkakorna). Den blåa förpackningen består av torkad mango.
 
 
4 kommentarer till Koh Phangan

4 svar på ”Koh Phangan”

  1. Tack för att vi får följa med på er resa med alla fina bilder. Idag har Gunnar opererat sin högra höft och allt har gått bra.

  2. Åh! Sol och hav! Ser underbart ut. Här är det faktiskt lite vår i luften idag. Varm sol och snön börjar smälta. Känner lite hopp om att våren kommer snart. Tycker ni är otroligt tuffa som gör denna resa. Inget för en fegis som mig som trivs bäst hemma. 😉 Vilket minne för livet denna resa kommer bli för er! Var rädda om er. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *