Elefanter

Hej! 
 
Idag har vi haft en fantastisk dag! Vi har besökt ”Elephant Care Village” och fått spendera dagen tillsammans med underbara elefanter. Vi letade länge efter ett ställe som kändes bra och som inte utnyttjar elefanterna (allt för mycket :/) På detta ställe får man exempelvis inte rida på dem.
 
Dagen började med att vi väntade på bilen som skulle hämta upp oss i ca 45 minuter, aldrig är de i tid😐 Sedan åkte vi bil i runt 2 timmar för att komma till berget där elefanterna bor. Väl framme fick vi mata dem med gurka och andra grönsaker som de var helt överförtjusta i, så himla roligt var det och elefanterna var helt fria att gå omkring vart de ville. Efter en stund gick de iväg mot berget för att leta egen mat och vi hängde efter och tittade på dem.
 
Det blev en liten mini trekking tur då vi vandrade runt och åt lunch vid ett fint vattenfall där vi även svalkade oss och badade. Som snacks blev vi erbjudna insekter men båda tackade dessvärre nej till detta, de såg inte lockande ut..
 
Efter lunch vandrade vi tillbaka till elefanterna och det var dags för dem att bada. Det var så underbart att se hur glada de var när de fick bada och alla skvätte vatten 😃Hela dagen har varit helt fantastisk och garanterat ett minne för livet!
Så fina, det ser ut som de ler 🙂
Här skulle elefanten ge en kyss på halsen haha det var inte alls bekvämt!
Vila middag i en bambuhydda
Till lunch fick vi Pad Thai och vattenmelon till efterrätt!
Vattenfall😃
Baddags
Vi blev lagom nedskvätta med vatten. Vilken dag alltså!!!
 
1 kommentar till Elefanter

Ett svar på ”Elefanter”

  1. Haha, så häftigt att träffa elefanter! Själv har man ju bara sett dem på circus typ. Och superbra att ni försöker att inte stödja utnyttjande av djur! Det förekommer ju tyvärr mycket sånt i de delarna av världen. 🙁 Som ni nämnde med kokosnötsplantagerna bl a. Men vadå, hur kan man tacka nej till insekter som snacks?? ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *