Onsdag

Godmiddag!

 
Igårkväll hade vi en ”hemmakväll” om man kan kalla det så här på vårt hostel. Vi käkade ett paket gratis nudlar var och gick igenom bilder och videos från resan, det har blivit en hel del och alla filmer tar så mycket plats speciellt när vi inte har dator med oss att lägga över dem på.

Dagen kommer bli rätt lugn vilket behövs efter våra senaste hektiska dagar, vi har under förmiddagen varit ute på stan och vandrat runt och nu köpt med oss torkad mango och en ny tandkräm. Första hygienartiklen som hunnit ta slut förutom en solkräm. Ikväll ska vi skämma bort oss (igen) och åka på spa! En varsin 3-timmars behandling väntar, kan lova att vi ser fram emot detta 🙂 Spat kommer och hämtar upp oss och kör oss till dem, vi har valt en behandling med 1 timmes fotmassage, 1 timmes thaimassage och avslutningsvis 1 timmes oljemassage, kostar runt 600 kr per person. Dyrare än vanlig thaimassage här på gatorna men detta ska vara det bästa spat i Chiang Mai.

Så vackra tempel överallt, de lyser upp med allt guld och fina färger

Fruktpaus, vi köpte vattenmelon för 5 kr

Just nu 🙂
1 kommentar till Onsdag

Ett svar på ”Onsdag”

  1. Den här veckan är vi ensamma hemma, utan att själva kunna köra bil. G går på kryckor och K har ingen känsel i händerna. Då kan vi följa med er på Elefant-Safari istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *