3 veckor, 21 dagar

Idag har vi varit på resande fot i 3 veckor!
Hittills har det mesta flutit på bra, vi är väldigt glada att vi gett oss iväg så här, aldrig någonsin har vi upplevt så här mycket på så kort tid tidigare.
Det finns ju dock så klart sina nackdelar, det börjar bli tråkigt att äta ute hela tiden, alla måltider varje dag. Att inte ha ett eget kylskåp och kunna ta vad man är sugen på, det är väl kanske ett lyx problem men vi båda saknar svensk mat. Kan inte heller sticka under stolen med att det är VÄLDIGT enformigt och tråkigt att ha samma kläder på sig var och varannan dag.. En annan sak när vi levde strandliv och kunde ha badkläder men här känns det som vi går runt i samma kläder varje dag. Kläderna är dessutom inte så värst rena, det var längesen man kände sig fräsch och riktigt ren. Hittills har vi hunnit lämna in våra kläder för tvätt en gång och det lär bli dags igen när vi kommit till Hanoi (Vietnam). På lördag tar vi oss dit så vi har nu 2 dagar kvar i Thailand 🙂 
Imorgon bitti tänkte vi prova på att träna 2 timmars Muay Thai (thai boxning) på en klubb här. Det lär bli spännande och svettigt i denna värmen, som tur var är det redan kl 9 på morgonen så förhoppningsvis har det inte hunnit bli allt för varmt. Det har inte blivit någon träning alls under resan så vi får se hur det går med konditionen…
Och så saknar vi ju självklart vår familj, vänner och älskade Milo!! ❤❤❤

1 kommentar till 3 veckor, 21 dagar

Ett svar på ”3 veckor, 21 dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *