Makkah Spa

Godkväll!
 
Gårdagens massage var fantastisk, hela stället kändes jätte lyxigt. Efter fotmassage och thaimassagen fick vi duscha och byta om till underkläder från dem inför oljemassagen. Sista timmen under massagen hade massörerna munskydd på sig vilket kändes lite lustigt.. Många som har det på gatorna men just när de masserade oss så kändes det lite konstigt.
Efter behandlingen bjöd de på sticky rice med mango, en jätte god efterrätt som vi även lärt oss laga idag 😄 Ett plus i kanten var att de betalade en Uber hem åt oss då deras chaufför var upptagen. 
 
Vi kunde välja hur hård massage vi ville ha och tog båda standard men ångrade snabbt att vi inte tog soft för det var många stunder det var alldeles för hårt och det känns i axlarna idag. Det bästa igår var faktiskt fotmassagen, våra fötter har varit trötta och slitna 😛
 
 
 
Välkomst te
 
 
Redo i våra snygga outfits!
 
Sticky rice med mango och mer te 🙂
 
Inga kommentarer till Makkah Spa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *