Parkhäng

Igår eftermiddag efter matlagningskursen blev vi transporterade till en park i staden som vi hade på agendan att kolla in, vilket blev helt perfekt med tanke på hur mätta vi var efter all mat vi åt tidigare. Efter att vi gått runt parken, vilket kanske tog en kvart, så la vi oss ner på gräset och vilade middag en bra stund. Lagom mycket folk i vår omgivning och extremt lugn och skön miljö. Det var ett par som utövade yoga jämte oss och en tjej som verkade utbilda sig till thaimassör som utövade sina övningar på sin partner.

En väldigt komisk sak är att vi dessutom fick syn på en tjej som vi träffade i Koh Phangan på vår cykeltur. Oddsen för det är ju faktiskt sjukt låga haha!

Imorgon reser vi ut ur Thailand och in i Vietnam. Vi börjar med norr för att sedan ta oss söderut. Eftersom det inte finns några direktflyg härifrån till Hanoi måste vi tyvärr byta i Bangkok, vilket gör att restiden blir 4,5h. Vi har lyckats hushålla med våra sista thailändska baht riktigt bra och har nu cirka 900 baht (225 SEK) kvar.

 

 
Fågelmöte. Mångà matade fåglarna med fågelmat som såldes på kioskerna i parken, trots att det var skyltar uppsatta som förbjöd matning av fåglarna… 😂
 
 
 
Inga kommentarer till Parkhäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *