Framme i Mui Ne

Godkväll!

Detta har varit en lång dag och vi är båda dödströtta och vill bara lägga oss och sova.. Natten på tåget gick förvånansvärt snabbt och bra men vi har varit trötta och sega hela dagen idag. Vi kom fram på tågstationen ca 12.30 och tog sen en taxi till centrum. Även på detta hotell som vi nu bor på så blev vi uppgraderade till ett finare rum för samma pris, det blev vi så klart glada för😄 Väldigt fint boende med två pooler, det ligger dock högt upp på en backe så det är jobbigt att ta sig uppför…
Vi har varit så trötta att vi inte orkat ta oss ner till havet ännu så det får bli morgondagens projekt. Då måste vi även köpa mer solkräm och vätskeersättning samt ta ut mer pengar. På de bankomater vi stött på i Vietnam har man bara kunnat ta ut ca 800 kr (2 000 000 dong) per gång.
Nu har vi precis avnjutit en varsin hamburgertallrik på hotellet och ska spendera resten av kvällen med att titta ikapp avsnitt på Farmen 😛

Det är verkligen kontraster i miljön här, på vissa ställen är det paradisstränder och vackra miljöer och plötsligt så är det fullt med sopor och skjul på gatorna eller om man vänder sig om. Här är baksidan på vårt hotell, vår fina utsikt 😉

Maaaaaat, hotellet verkar ha olika erbjudanden på mat och dryck varje dag och nu var det 30% på hamburgare så det fick det bli!

En mini kisse som gosar
3 kommentarer till Framme i Mui Ne

3 svar på ”Framme i Mui Ne”

  1. Med en så hög backe upp till hotellet kommer ni behålla er goda kondition under resan 🙂
    Ser ni Farmen – är det inget bra som sänds på Vietnamesisk tv? 😉
    Lustigt att ni skriver om uttagsautomater, drömde inatt att ni redan hade gjort av med 300 000 SEK.
    Vilken söt liten katt! Är det ett kombinerat städ, djur, läsk, rid och tvättrum? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *