Livet på Mui Ne Hills

Vi är riktigt nöjda med Mui Ne, det är skinande sol hela dagarna och stranden är helt underbart vacker. Mestadels har vi spenderat tiden vid hotellets pool på grund av bekvämligheten, det är trots allt en jobbig backe på 100m att ta sig igenom för att komma till/från stranden.

Imorgon kommer vi att besöka sanddynor, så håll utkik efter kommande blogginlägg!

Emelies frukost – frukt med yoghurt. Mums!! 
 
Hängmatta precis utanför vårt hotellrum 😍
 
På väg till stranden! Det är absolut ingen ovanlig syn med så många mopeder parkerade
 
 
 

I många turistaffärer (vilket för övrigt är de enda affärerna som finns här) så har vi fått syn på döda, läskiga djur inuti glasflaskor. Vi har ingen aning varför… 
 
 

Hotellets ena pool på kvällen 😌
 
 

Pasta carbonara – den bästa västerländska måltiden hittills. I Koh Phangan köpte Emelie en likadan rätt som inte alls var god, därför kunde hon här tyvärr inte lämna besticken i några sekunder för att låta mig ta en bild… 
 
 

Efter maten beställde vi en frukttallrik att dela på för ynka 22 kr. Så sjukt gott!

Bara några minuter efter att vi fått vår frukttallrik var det ett par som frågade oss om vi var ifrån Växjö(!). Haha, det visade sig vara en från Adams gymnasieskola som hörde oss prata. Hur sjukt är inte det? Oddsen för att träffa någon man känner i Vietnam är ju galet små. Vi har ju även tidigare berättat att vi knappt sett några svenskar i Vietnam heller. De var i alla fall också ute på backpacker-äventyr men i fyra månader. De hade precis varit i Ho Chi Minh som vi åker till på torsdag och det blev vår längsta kväll hittills vakna (till kl 12) med mycket erfarenheter som utbyttes 😀

 

Idag kände vi för att köpa en så kallad ”bucket”! En hink fylld med en drink och som är vanligt förekommande hos festsugna turister i framförallt Thailand. Vi valde Gin & Tonic, skulle gissa på att hela hinken motsvarar fyra drinkar. Pris? 60 kr! 
 
 

Kvällens val av restaurang, jätte mysigt ställe ca 50m ifrån hotellet. Som ni ser på bilden så är marken som en sandstrand. Häftigt!
 
Mango daiqiri, muuums
 

Avslutningsvis, Emelies favorit; whiskey
4 kommentarer till Livet på Mui Ne Hills

4 svar på ”Livet på Mui Ne Hills”

  1. Haha, tänkte väl det.. 😄 Men alltså man vet aldrig! Finns ju folk som gillar skiten. Men hade lite svårt att tro att Emelie var en av dem. 😜

  2. Vilket otroligt sammanträffande med det andra paret från Växjö! Verkligen minimala odds att träffa ett par i samma ålder från samma stad och på samma resa på ett ovanligt resmål dessutom. Så himla roligt och fantastiskt att kunna dela erfarenheter med varandra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *