I väntan på bättre tider

Godmorgon!

Klockan är strax över 10 på morgonen och jag (Adam) har legat vaken sedan kl 8 och jobbat med lite justeringar av en kunds webbshop. Emelie mår tyvärr inte så bra idag, hon har haft ont i huvudet i några dagar som hon kunnat leva med men nu är hon inte alls kry. Kanske storstadslivet som tagit kål på henne, haha.

Idag flyger vi vidare och nästa destination blir Phu Quoc – en ö söder om landet som ska ha mycket fina stränder. Vi har bokat boende för fyra nätter och får se hur länge vi stannar, beroende på hur vi trivs.

Nedan visar jag några random bilder vi tagit vid olika tillfällen.

Pringles med helt ny smak! Väldigt goda men den gröna burken regerar fortfarande…
 
I Mui Ne köpte vi en hel vattenmelon för 10 kr (3,3 kg) som var underbart saftig och god. Vi fick den även uppdelad enligt ovan.
 
Bussen från Mui Ne till Ho Chi Minh var en ”sleeping bus”. Riktigt bekvämt sätt att åka och vi hade gärna åkt en sådan igen om det skulle behövas. Benutrymmet är under ryggstödet på resenären framför. 
 
Vi tar oss tillbaka till huvudstaden Hanoi där vi missat att lägga upp något om Hoa Lo fängelset. Här hölls politiska motståndare fångna där de utsattes för tortyr och dåliga levnadsförhållanden.
 
Överallt var det överbefolkat.
 
 
 
2 kommentarer till I väntan på bättre tider

2 svar på ”I väntan på bättre tider”

  1. Vad tråkigt att du inte mår bra, Emelie. Hoppas det går över snabbt. Krya på dig!
    Vilken bekväm buss och så skönt att sitta i ensamt säte där man slipper ha någon annan bredvid sig.
    Fängelset verkade ta in hela familjer då man ser både män, kvinnor och barn bland figurerna. Så grymt, framför allt för barnen. Hoppas flygresan söderut går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *