Fantastiska stränder

Halloj!

Vi lever och mår båda bra igen, vårt internet på hotellet är kasst och därför har vi inte kunnat lägga upp några bilder till bloggen än. Nu har vi befunnit oss på paradisön Phu Quoc i snart 2 dygn och det är fantastiskt☀️🏝. Här är inte alls lika exploaterat som de flesta andra ställen, ännu är det inte många som hittat till denna ö. Det byggs dock hotell och stora resorter för fullt överallt så det är nog inte många år tills det är lika mycket turister här som på öarna i Thailand. Vårt hotell är några minuter från stranden och på denna ö har vi hittat de finaste stränderna vi någonsin sett, helt genomskinligt vatten och underbar sand! Det finns inte mycket restauranger eller affärer runt vårt boende så det är lite dött men det har än så länge inte varit jobbigt.

Idag hyrde vi moppe igen och åkte runt på ön för att upptäcka fler fantastiska stränder och vi blev då inte besvikna 😃

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 kommentarer till Fantastiska stränder

4 svar på ”Fantastiska stränder”

  1. Hahaha, en bro som hålls uppe med hjälp av pinnar! 😂 Instämmer med Susanna; hoppas inte ni körde moppe över den.

  2. Skönt att du mår bra igen, Emelie. Vilka härliga bilder! Helt kristallklart vatten – så underbart att bada i! Skönt att ön inte hunnit bli så exploaterad av turister än. Nu får ni vila ut efter storstadshetsen. Vilken ranglig bro, ni åkte väl inte moppe över den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *