Sista dagen i Vietnam

Imorgon lĂ€mnar vi Vietnam och beger oss mot nya Ă€ventyr, vi har helt Ă€ndrat vĂ„r resplan sĂ„ hĂ„ll er uppdaterade 😉 Nu Ă€r Ă€ven hemresan bokad den 25/4 sĂ„ vi kommer hem lagom pĂ„ Mikaelas födelsedag!

Det ska bli skönt att lÀmna Vietnam och vi kÀnner oss rÀtt fÀrdiga med landet.
Norra/central Vietnam bjöd pĂ„ kyla men trevlig lokalbefolkning, i södra Vietnam har det varit runt 30 grader varje dag men desto otrevligare och nonchalanta Vietnameser. Folk har skrattat Ă„t oss, stirrat, inte kunnat prata engelska alls och mest verkat tycka att livet Ă€r jobbigt. PĂ„ vĂ„ra boenden har vi dock haft tur med personalen och de flesta har varit trevliga. VĂ„rt nuvarande hotell har fantastisk personal som kallar oss ”sir” och ”Madame” i varje mening 🙂
I förrgĂ„r lĂ€mnade vi Ă€ven in klĂ€der pĂ„ tvĂ€tt och fick tillbaka det igĂ„r, dock saknades alla vĂ„ra strumpor, en T-shirt och ett par trosor. Snacka om att vi blev förbannade dĂ„ vi inte hade nĂ„gra strumpor kvar pĂ„ resan annars och vi var inte sugna pĂ„ att köpa nya… Efter lite hjĂ€lp av vĂ„rt hotell sĂ„ ringde de och pratade med tvĂ€ttstĂ€llet och sedan fick vi gĂ„ dit och som tur var fanns allt kvar och vi kunde peka ut vĂ„ra klĂ€der bland deras rena tvĂ€tt. De verkade inte ha nĂ„gon koll alls pĂ„ vem klĂ€derna tillhörde som de tvĂ€ttade.
För ca en vecka sedan blev vi Ă€ven fotograferade tillsammans med en hel familj, det började med att en vietnamesisk familj gick förbi oss och log och viskade, de vĂ€nde sedan och stĂ€llde sig jĂ€mte oss och de andra tog kort, sedan kom en efter en frĂ„n familjen och stĂ€llde sig och ville ha en bild. EfterĂ„t tackade de och gick dĂ€rifrĂ„n. Det var en vĂ€ldigt mĂ€rklig situation, de frĂ„gade inte om lov över att fĂ„ ta bild med oss utan de bara gick fram, bilderna finns sĂ€kert pĂ„ nĂ„gon Vietnames Facebook…. 😂
Vi hörs nĂ€r vi anlĂ€nt pĂ„ nĂ€sta destination!😄

VĂ„rt internet Ă€r fortfarande för lĂ„ngsamt för att kunna ladda upp fler bilder…
3 kommentarer till Sista dagen i Vietnam

3 svar pĂ„ ”Sista dagen i Vietnam”

  1. De ville sĂ„klart ha era strumpor och trosor som souvenir. 😂 De verkar tycka svenskar Ă€r vĂ€ldigt exotiska.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *