Bildbomb

Nu har vi äntligen hittat en resturang med grymt internet så här kommer massa bilder från de senaste dagarna! Enjoy😄

Vackra stränder runt hela ön, här är man nästan ensam på vissa ställen🌊

Detta är typ en av de största ”vägarna” på ön…

Sånna här små stigar är som labyrinter och här är helt kolsvart på kvällarna, kan inte ens räkna hur många gånger vi gått vilse och virrat runt bland gångarna 😂

Alla små barn här är såååå söta

Vackra solnedgångar 🙂

Frukost just nu! Första stället med fungerande internet över huvudtaget, dock fick vi betala ca 1 kr var för att få använda det 😉

Två kvällar i rad har vi ätit på en grym vegetarisk/vegansk restaurang, jätte mysig stämning och underbart god mat! Väldigt annorlunda och spännande smaker, dessutom billigare än de flesta andra restaurangerna. Vi har ätit vegetarisk kebab, kikärtsgryta med jordnötter, mongos curry och samosa paj. Här är Emelies rätt som serverades i en kokosnöt😃

Samma bild 2 ggr….. går inte att ta bort nu i efterhand utan att ta bort allt annat så den får vara med igen….

Igår gick vi på upptäcksfärd för att komma till en annan strand, då fick vi vandra runt mitt i lokalbefolkningens byar, det låg grisar lite överallt😂

Plockade bananer direkt från trädet🙈 tyvärr var de alldeles för gröna för att äta men vi var tvungna att testa…

En liten kattunge som hoppade upp och ville gosa i Emelies knä, vi har inte velat röra djuren här (rädda för att få skabb eller liknande) men denna kisse gick inte att motstå. Den låg och sov i hennes famn under hela vårt resturang besök😍

Bilder på vårt rum…. vi klarade inte mer än 2 nätter här så igår bad vi hotellet om en uppgradering för 50 kr extra per natt. Det var så värt!! Nu har vi större rum och AC. I förra rummet var det som att sova i ett tält med värmen och hur lyhört det var.

Snygg inredning osv

Toan, vi fick knappt plats att sitta på toan med benen för väggen var så nära 😂

I vårt nya ”lyx rum” har vi myrinvasion 😂 När vi kom hem igårkväll så gick Adam in först i rummet och kommer utspringande i panik för det är en 10 cm stor kackerlacka på väggen 😂 han sprang sen ner till receptionen för att be dem ta bort den och dom bara skrattade åt honom Hahaha. Sen kom dom iallafall upp till oss och sprutade medel på den och slängde. Efter en stund hittade vi ytterligare en😖 Vi var livrädda när vi skulle sova och det kändes som det kröp på kroppen överallt, hoppas verkligen inte att vi får med oss något i våra väskor. Tidigare på kvällen hittade Adam även en larv/tusenfoting innanför byxorna 😂 Sen har vi självklart sällskap av ödlor på väggarna men det är standard nu! Alltid trevligt med lite roommates🙄
4 kommentarer till Bildbomb

4 svar på ”Bildbomb”

  1. Rummet var ju verkligen skitsnyggt inrett! 😆 Tur det bara är tillfälligt boende. 😂 Alltså bilderna på den ön, vilket paradis! Helt underbart. 👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *