Bildbomb

Nu har vi Ă€ntligen hittat en resturang med grymt internet sĂ„ hĂ€r kommer massa bilder frĂ„n de senaste dagarna! Enjoy😄

Vackra strĂ€nder runt hela ön, hĂ€r Ă€r man nĂ€stan ensam pĂ„ vissa stĂ€llen🌊

Detta Ă€r typ en av de största ”vĂ€garna” pĂ„ ön…

SĂ„nna hĂ€r smĂ„ stigar Ă€r som labyrinter och hĂ€r Ă€r helt kolsvart pĂ„ kvĂ€llarna, kan inte ens rĂ€kna hur mĂ„nga gĂ„nger vi gĂ„tt vilse och virrat runt bland gĂ„ngarna 😂

Alla smÄ barn hÀr Àr sÄÄÄÄ söta

Vackra solnedgĂ„ngar 🙂

Frukost just nu! Första stĂ€llet med fungerande internet över huvudtaget, dock fick vi betala ca 1 kr var för att fĂ„ anvĂ€nda det 😉

TvĂ„ kvĂ€llar i rad har vi Ă€tit pĂ„ en grym vegetarisk/vegansk restaurang, jĂ€tte mysig stĂ€mning och underbart god mat! VĂ€ldigt annorlunda och spĂ€nnande smaker, dessutom billigare Ă€n de flesta andra restaurangerna. Vi har Ă€tit vegetarisk kebab, kikĂ€rtsgryta med jordnötter, mongos curry och samosa paj. HĂ€r Ă€r Emelies rĂ€tt som serverades i en kokosnöt😃

Samma bild 2 ggr….. gĂ„r inte att ta bort nu i efterhand utan att ta bort allt annat sĂ„ den fĂ„r vara med igen….

IgĂ„r gick vi pĂ„ upptĂ€cksfĂ€rd för att komma till en annan strand, dĂ„ fick vi vandra runt mitt i lokalbefolkningens byar, det lĂ„g grisar lite överallt😂

Plockade bananer direkt frĂ„n trĂ€det🙈 tyvĂ€rr var de alldeles för gröna för att Ă€ta men vi var tvungna att testa…

En liten kattunge som hoppade upp och ville gosa i Emelies knĂ€, vi har inte velat röra djuren hĂ€r (rĂ€dda för att fĂ„ skabb eller liknande) men denna kisse gick inte att motstĂ„. Den lĂ„g och sov i hennes famn under hela vĂ„rt resturang besök😍

Bilder pĂ„ vĂ„rt rum…. vi klarade inte mer Ă€n 2 nĂ€tter hĂ€r sĂ„ igĂ„r bad vi hotellet om en uppgradering för 50 kr extra per natt. Det var sĂ„ vĂ€rt!! Nu har vi större rum och AC. I förra rummet var det som att sova i ett tĂ€lt med vĂ€rmen och hur lyhört det var.

Snygg inredning osv

Toan, vi fick knappt plats att sitta pĂ„ toan med benen för vĂ€ggen var sĂ„ nĂ€ra 😂

I vĂ„rt nya ”lyx rum” har vi myrinvasion 😂 NĂ€r vi kom hem igĂ„rkvĂ€ll sĂ„ gick Adam in först i rummet och kommer utspringande i panik för det Ă€r en 10 cm stor kackerlacka pĂ„ vĂ€ggen 😂 han sprang sen ner till receptionen för att be dem ta bort den och dom bara skrattade Ă„t honom Hahaha. Sen kom dom iallafall upp till oss och sprutade medel pĂ„ den och slĂ€ngde. Efter en stund hittade vi ytterligare en😖 Vi var livrĂ€dda nĂ€r vi skulle sova och det kĂ€ndes som det kröp pĂ„ kroppen överallt, hoppas verkligen inte att vi fĂ„r med oss nĂ„got i vĂ„ra vĂ€skor. Tidigare pĂ„ kvĂ€llen hittade Adam Ă€ven en larv/tusenfoting innanför byxorna 😂 Sen har vi sjĂ€lvklart sĂ€llskap av ödlor pĂ„ vĂ€ggarna men det Ă€r standard nu! Alltid trevligt med lite roommates🙄
4 kommentarer till Bildbomb

4 svar pĂ„ ”Bildbomb”

  1. Rummet var ju verkligen skitsnyggt inrett! 😆 Tur det bara Ă€r tillfĂ€lligt boende. 😂 AlltsĂ„ bilderna pĂ„ den ön, vilket paradis! Helt underbart. 👌

  2. Den dĂ€r toaletten med dĂ„ligt med benutrymme. Ni kunde vĂ€l bara suttit pĂ„ tvĂ€ren istĂ€llet? AlltsĂ„ Ă„t sidan. 😂

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *