Kawasan falls

Gårdagens andra utflykt blev till Kawasan falls! Jätte vackert vattenfall. Vi kom inte hit förrän sent på eftermiddagen efter en lång och tidig morgon med valhajarna och sedan några timmars bussfärd så var vi båda trötta men vi kämpade oss upp och klättrade så högt det gick vid vattenfallet.

Väldigt mycket turister som var överallt när man försökte ta bilder och dessa turister var bara asiater med sina selfiepinnar😂 Man känner sig lagom uttittad här hela tiden då de inte är vana vid västerlänningar. Vi börjar bli vana vid att bli fotade hela tiden, även i smyg samt att folk tittar förundrat när vi går förbi. 

Cykeltaxi! Här finns knappt inga vanliga taxis på gatorna utan bara fullt med cykeltaxi och motorcykeltaxi.

Första nivån vid vattenfallet, här kunde man bada och vattnet var helt blått!

Ovanifrån 🙂 Man kunde betala för att få åka flotte genom vattenfallet men det gjorde vi inte.
Inga kommentarer till Kawasan falls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.