Snorkling med valhajar

Gårdagens spännande aktivitet! Vi var lagom nervösa inför detta. Klockan 5 ringde vårt alarm och 5.15 skulle vi samlas i receptionen. Vi åkte ut med små båtar bara någon minut från stranden och sedan ropade båtföraren att det var dags att hoppa i. Förvånande nog var Emelie först i och de andra var sega och kvar i båten i evigheter så Emelie fick syn på valhajarna först och det var väldigt läskigt när man var ensam och först i! Vi var i och simmade med dem i cirka 30 minuter och det var bland det häftigaste vi gjort! Det var bara bebisar men ändå kändes de gigantiska, skulle tippa på att de var mellan 5-10 meter medan de vuxna kan vara upp till 20 meter.

Eftersom valen äter genom att ha munnen öppen och suga in allt vatten så var vi i början livrädda för att sugas in i munnen 😂 Vi var även övertygade om att vi skulle få till grymma bilder men det var dessvärre inte så enkelt..
 En fantastisk upplevelse som vi aldrig kommer glömma🐋

4 kommentarer till Snorkling med valhajar

4 svar på ”Snorkling med valhajar”

  1. Gud så häftigt! Måste varit en mäktig upplevelse att simma med så stora djur.
    Men vilka vita fötter du har Adam! 🙈😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *