Paddleboard

Denna lördag har vi spenderat vid stranden, det måste ha varit den varmaste dagen hittills för vi höll på att svettas ihjäl, säkert gjort av med flera liter svett.. framåt eftermiddagen hyrde vi en paddleboard vilket faktiskt var jätte kul! Ibland var det dock lite svårt att hålla sig uppe på brädan 😂
 
Idag är det första april och vi har varit iväg ungefär i 2 månader och om 25 dagar är vi hemma i Sverige! Vi kan båda erkänna att vi har ganska rejäl hemlängtan nu även om vi njuter för fullt av resan. man hade velat åka hem och sen iväg igen efter en månad och fortsätta resan. 
Man uppskattar även små självklara saker mer när man är iväg, bara tanken på att ha ett eget kylskåp med mat och dryck! Att få laga sin egen mat vore också fantastiskt samt att bara få vistas i vår svala lägenhet och kunna sprida runt sina saker och vara i vilket rum man vill😂 Nu har vi vår lilla bungalow där man svettas ihjäl om man ens är där inne men det är så klart underbart också!

Filippinerna lever fortfarande upp till våra förväntningar (förutom ena stranden här..) trots att här är turistigt och strandförsäljarna kan några ord på svenska tillskillnad från lokalbefolkningen på Malapascua som inte visste vad Sverige var för land. Lite fult är dock att de har olika priser på taxi och inträden beroende på om man är turist eller från Filippinerna. Tex vår cykeltaxi tidigare idag kostade 200 peso för oss och 40 peso för lokalbefolkning.

Imorgon reser vi vidare från Boracay till Palawan-distriktet. Det är ett stort område med fantastisk natur, vi börjar i staden Puerto Princesa där vi ska besöka ”underground river” som är ett av de sju underverken på UNESCOs världsarvlista.

 
2 kommentarer till Paddleboard

2 svar på ”Paddleboard”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *