Problem med flyg

Godmorgon!

För tillfället (kl5.00) sitter vi på flygplatsen efter en lång dag och alldeles för kort natt.. Gårdagens resdag blev tyvärr inte som planerat. Vi skulle flyga från Boracay till Puerto Princes med mellanlandning i storstaden Cebu. Först var det första flyget försenat 1 timme och vi hade då ingen tid emellan till det andra planet men som tur var var även det försenat så vi kom på det andra planet som det var tänkt. MEN när vi ska landa i Puerto Princesa så går planet ner bara några meter från marken och sedan lyfter det igen, ingen fattar någonting och plötsligt säger piloten i högtalare att det är problem med att landa och att han ska göra ett nytt försök. Vi flyger en stund och sedan gör han ett nytt försök men det går fortfarande inte på grund av för starka vindar. Istället vänder vi och flyger tillbaka till Cebu där vi tidigare mellanlandat. 
Vi skulle varit framme kl 18 och hade boende ordnat samt en utflykt bokad till idag så det känns surt, flygbolaget löste det dock väldigt bra och erbjöd mat, hotell samt ett nytt flyg idag kl 6.10 som vi för tillfället väntar på. Det blev inte många timmars sömn då vi kom fram till hotellet vid kl 23 och bilen till flygplatsen gick kl 3.
Nu håller vi tummarna för att nästkommande flyg går som planerat!

Ändå ganska nöjda när vi äntligen fått mat, det bjöds på ris med friterad kycklingben. Nu kl 5 på morgonen fick vi samma måltid som frukost + Cola, kanske inte vad vi hade valt själva…

Hotellet som flygbolaget betalade, detta är det finaste boendet vi haft hittils på resan ?
2 kommentarer till Problem med flyg

2 svar på ”Problem med flyg”

  1. Vilken hemsk flygresa men så skönt att flygbolaget ordnade upp det så bra ändå. Hoppas inte utflykten ni gick miste om var dyr, annars finns det kanske någon (flygbolagets) försäkring som kan täcka det? Fint hotellrum men alldeles för kort natt, stackars er!

    1. Som tur var kunde vi avboka turen och genomföra den dagen därpå istället. Bilder kmr på det när vi hittar bra wi-fi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *