Status i Filippinerna

Nu har vi bara 6 dagar kvar i Filippinerna?! Det känns tråkigt men samtidigt skönt att förhoppningsvis komma till ett ställe med högre standard, internet och mat. Maten här är oftast tyvärr ingen höjdare, vi äter mest västerländsk mat nu då deras lokala mat knappt är ätlig enligt Emelie. Den består mest av ris och en gryta med kött

som inte ens är kött utan rena fett bitar. Annat var det i Thailand som garanterat har den bästa maten, vi saknar den nästan lika mycket som den svenska maten.
Vi båda hade med oss ett par tofflor var, Emelies gick sönder för en vecka sedan och nu börjar även Adams ge upp så de senaste dagarna har vi varit ute på jakt efter ett par flip-flops. Det borde ju vara enkelt här kan man tycka men inte när Adam har strl 44 och dessutom är alla storlekar minimala så han behöver strl 45, vi har seriöst vandrat runt flera kvällar i rad och letat.. Till slut hittade han ett par fejkade för ca 60 kr (dyrt jämfört med Emelies som kostade 20 kr i Thailand) och ett par äkta från Havaianas för ca 220 kr, om man känner Adam så kan man ju gissa vilka han valde🙄
Emelie har föresten blivit av med både en baddräkt och ett par öronhängen från Pandora, verkligen tråkigt. Baddräkten hängde på tork utanför vårt hotellrum och dagen efter så var den försvunnen, antingen om någon tagit den eller om den blåst iväg men den satt fast med klädnypor och allt annat på torklinan fanns kvar. Öronhängena försvann konstigt nog från neccesären som låg på vårt hotellrum och de kan inte ha försvunnit därifrån av sig själva :/
Nu ska vi dricka upp vår Cola och gå ifrån det älskade caféet för sista gången och därmed gå in i en wi-fi fri zoon på vårt hotell, vi hörs förhoppningvis imorgon när vi anlänt i Coron!

8 kommentarer till Status i Filippinerna

8 svar på ”Status i Filippinerna”

  1. Innehåller den alltså tillsatt socker? Den jag köpte var bara 100% mango. Sen naturligt förekommande sockerarter då från mangon. Vet jag köpte en påse för kanske ett år sen för att ge Jack som godis men den var ännu värre. Typ som att tugga på ett par skosulor. 😂 Såg att det finns lättorkad också. Kanske är den mjukare? Åh tack vad snälla ni är! Ni får gärna skicka ett paket. Så underbart! 😊

  2. Alltså, nu måste jag fråga er. Den där omtalade torkade mangon som ni blivit helt frälsta av. Jag blev så jäkla nyfiken så jag köpte en påse. Men den är typ stenhård och snustorr. Smakar ganska surt också. Är er sån också? Misstänker att den inte är det efter allt positivt ni sagt om den. Föreställde mig något himmelskt men den här var riktigt tråkig som jag köpte. Man får träningsvärk i käkarna av att försöka tugga sönder den. 🙁

  3. Läskigt att någon varit inne på ert rum och rotat bland era personliga tillhörigheter. Tycker absolut ni ska anmäla det! Skit att folk ibte kan låta bli att sno. 🙁

    1. Ja verkligen 🙁 Vi är lite osäkra på vilket hotell de försvann ifrån men ska ändå skriva till hotellet jag tror det var. /Emelie

  4. Usch, så tråkigt att du blev av med dina Pandora-örhängen, Emelie. Ni borde rapportera/anmäla det, har läst om andras värdesaker som blivit stulna från hotellrum och som plötsligt har dykt upp efter det. Annars kan ni ju skriva om det på tripadvisor.se och booking.com. Det förlorar de garanterat i längden på.

    1. Ja jag hade fått dem i present så det känns verkligen tråkigt 🙁 Vi är inte helt säkra vilket hotell de försvann från eftersom vi bytt så många gånger, annars hade vi anmält det, men jag kanske skriver ändå till hotellet som jag tror det var på.. /Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *