En heldag i Manila

Ännu en morgon gick vi upp så tidigt som man inte ska behöva göra när man är på semester, 06.00. Taxin hämtade oss redan kl 07 på hostlet eftersom flyget mot Manila gick 9.50. Flygplatsen i Coron var helt klart den sämsta vi någonsin varit på med anledning av att säkerheten var obefintlig samt att byggnaden såg ut att vara en typisk lagerlokal med tak utan isolering. Fåglar hade inga problem alls att ta sig in så det borde inte vara omöjligt för en människa. Vi anlände i Manila strax innan 11 och åt då lunch på Shakeys Pizza, ett ställe som vi idag upptäckt har den absolut godaste pizzan utomlands. Efteråt åkte vi till hotellet, checkade in och blev till vår förvåning uppgraderade till deras finaste rum; penthouse. Wow vad lyxigt det känns när man befinner sig på ett hotellrum som motsvarar ett ”bra hotell” hemma i Sverige. Sängen måste vara den skönaste vi haft på hela semestern.
Efter att vi vilat upp oss åkte vi till SM Mall of Asia, ett stort shoppingcenter som resten av dagen spenderats på. Klockan är nu 22 och vi bara njuter av tillvaron i vårt lyxiga rum och somnar nog pladask alldeles strax. Vi lämnar Manila kl 16 imorgon för nästa destination och sover förhoppningsvis länge för att inte få för mycket dötid. 
Och förresten, idag är det den 15 april och alltså hela 6 år sedan vi blev tillsammans! Helt galet att tiden gått så fort. 😌

Alla dessa jävla entréavgifter i Filippinerna…

Obemannat….

Lägg märke till taket 😂

Vi satt omvända mot resten av passagerarna, aldrig sett att det fanns sådana säten på flyg!

Oj vad gott detta var

Dessa miniglassar var ju faktiskt rätt coola

Lite annorlunda munkar – den övre består av jordnötssmör & grädde, den undre av kitkat. Yummy!

Dagens kvällsmat blev varsin fräsch sallad i wrap. Skrämmande nog fick vi båda ont i magen 30 min – 1h efter maten 😣. Kanske på grund av att salladen kan ha sköljts i kranvattnet.

Dagens resultat! Är inte stolen förresten rätt snygg? Påminner om Louis Vuitton 😄

6 år, wohoo❤
3 kommentarer till En heldag i Manila

3 svar på ”En heldag i Manila”

  1. GRATTIS till 6-årsdagen! Det är beundransvärt att ni hållit ihop så pass länge, särskilt med tanke på att ni är så unga. Att ni dessutom klarat av att hålla sams under en sådan här lång resa där ni varit så nära under så lång tid är också helt fantastiskt. Många som nog hade kommit i konflikt med varandra flera gånger i och med att man under resan utsätts för så mycket olika påfrestningar och då man tillbringar 24/7 x 12 veckor ihop.

    Det är alltid förenat med risk för matförgiftning att äta färdiggjord sallad, även i Sverige. Enligt en ny svensk undersökning innehåller nästan var tionde färdiggjord sallad smittoämnen som kan orsaka sjukdom, ju fler ingredienser i salladen desto större risk att bli sjuk pga korskontaminering.

    Köpte ni den där stolen också, den som ser ut att vara från Louis Vuitton? 🙂

  2. Eller så har de inte sköljt salladen alls. 😖
    Grattis till era 6 år tillsammans! Jag och Niclas firar också 6 år snart. I juni började vi träffas, men vi har inget exakt datum. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *