Sista dagen i värmen

Halloj!
Idag är det alltså vår sista dag på resan, det känns helt overkligt. Hur kan denna resan som inte ens hade något planerat slutdatum nu plötsligt vara slut? Men OJ så mycket vi har gjort och oj så länge vi har varit iväg. Vi båda har längtat hem ganska rejält den senaste månaden. När vi tänker tillbaka på när vi var tex i Thailand så känns det som en helt annan resa, på något vis känns det som att vi var yngre då och inte alls lika ”vana” som nu. 🙂 Så mycket vi lärt oss och tar med oss hem till Sverige. Vi är så glada att vi gjort den här resan tillsammans och klarat det så bra utan att tröttna på varann, allt har fungerat så bra och nu har vi ännu mer lärdom och vetskap om hur bra vi är och hur roligt vi har tillsammans!

Nu ska vi packa ihop våra ryggsäckar för sista gången (för den här resan) för att kl 2 på natten bege oss till flygplatsen. Imorgon runt 10 på förmiddagen landar vi på Arlanda och kommer hem lagom till världens bästa lillasysters födelsedag🎈🎉


Idag har det minst sagt varit varmt. Inte jätte sugna på att komma hem till snö/regn.

Ett sista hopp ner i poolen!

OBS: Detta blir inte vårt sista inlägg, som vi tidigare utlovat kommer vi att publicera en sammansatt video av många saker som vi inte kan vänta med att visa för er.

4 kommentarer till Sista dagen i värmen

4 svar på ”Sista dagen i värmen”

    1. Yes vi är hemma! Kom hem igår kväll, somnade kl 20 😂. Så underbart att vara hemma i vår fräscha lägenhet, sov den bästa natten i hela mitt liv inatt för att det var så skönt med en mjuk säng med tjockt täcke. Flyget mellanlandade i Riga i ca 20 min pga för stark motvind -> slut på bränsle, utöver det har allt gått smärtfritt 😌

  1. Oj, sååå varmt ni har det! I den värmen orkar man väl inte göra någonting knappt? Hoppas ni får en trevlig flygresa + tågresa hem!

  2. Tack så jättemycket för att vi har fått följa med Er på den fantastiska resan med alla fina bilder som Ni tagit. Vi har fått göra en väldigt lärorik resa, genom att använda kartor och böcker och lärt oss massor om de olika länderna, som Ni rest runt i. Det har varit en upplevelse, att nästan varje dag öppna er hemsida och få uppleva någon av era positiva resdagar. Tack än en gång för allt ifrån oss. Vi hoppas på fler resor tillsammans med Er. Det finns en present som väntar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *