Längtan tillbaka

Godkväll!

Vi har redan varit hemma i hela fyra dagar, dagarna har bara sprungit iväg. Tiden går helt klart mycket fortare i Sverige… vi har dock hunnit göra en hel del, bland annat har vi bytt till sommardäck på våra bilar, lagat 3 måltider på totalt 24 portioner (viktigt med matlådor!), vårstädat och roligast av allt; sammansatt alla videoinspelningar till en enda film! Efter att ha gått igenom alla sparade minnen så saknar vi redan Filippinerna, det är verkligen ett så vackert land som vi gärna vill tillbaka till en dag. Vårt tips till er – åk dit! Det är värt den 20 timmar långa resan inkl mellanlandning.

Vi vill tacka er alla som följt oss under resans gång, det har varit så peppande och uppmanande att fortsätta skriva inlägg efter alla fina ord och kommentarer som vi fått. Tack vare det har vi nu ett ovärdeligt minne för livet att blicka tillbaka till. Vårt bloggande tar nu slut för den här gången men om vi någon gång bestämmer oss för att göra en liknande långresa igen så lovar vi att informera och be er att följa med.

Nu får vi hålla tummarna för att vi faktiskt fått med oss sommarvädret och att det bara gör ett kort stopp någonstans på vägen.

Kommentera gärna vad ni tycker om filmen! =) och glöm inte att ändra kvalitén till 1080p för bäst upplösning.

3 kommentarer till Längtan tillbaka

3 svar på ”Längtan tillbaka”

  1. Åh nu såg jag att ni lagt upp en film. Vad glad jag blev. Ser såå underbart ut! Kul med elefanterna som följde efter er. ? Hade varit kul att höra mer ljud från själva filmen och kanske att ni pratade lite. Men den var helt fantastisk ändå! Superkul att få se även film. Blir en annan upplevelse då. Ser fram emot fler äventyr framöver. ?

  2. Tack för vi har fått varit med på er fantastiska resa, även om vi var oroliga för er i början, så blev det så bra när vi fick vara med er dag för dag. NI HAR GJORT DET JÄTTEBRA!!
    Många kramar tiller båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *