Nästa resmål väntar… Var?

Nu var det ett tag sedan. Bloggen har fått ett nytt, fräscht och stiligt utseende med eget domännamn (istället för ändelsen .blogg.se). För framtida resmål så kommer det att vara lättare för oss att både skriva inlägg och ladda upp bilder, förbered er…

Imorgon är det nyår och vi planerar att fira tillsammans med ett par vänner på Öjaby. På förmiddagen ska vi först till gymet för att träna ett ”eventpass” som de arrangerar vid vissa högtider. Eventpass innebär att instruktörerna kör ihop ett egetkomponerat pass med en mix av allt. Det senaste halvåret har vi nämligen nästan uteslutande tränat gruppträning, en ovan träningsform för Adam som annars är van vid styrketräning. Så vältränade som vi är nu har vi dock nog aldrig tidigare varit, konditionen och uthålligheten är verkligen på topp.

I början av den dystra decembermånaden bokade vi klart vårt nästa resmål med avfärd från Arlanda den 24 januari. Reslängden blir inte lika lång som sist – istället för tre månader har vi förkortat ner det till tre veckor. Kan ni gissa vart vi ska?

3 kommentarer till Nästa resmål väntar… Var?

3 svar på ”Nästa resmål väntar… Var?”

  1. Vilket härligt och spännande äventyr som nu väntar er! Vi önskar er en helt underbar resa som kommer ge er många fina minnen för livet. Så skönt att byta ut snö, kyla och mörker mot sol, värme och prunkande natur. Ni är verkligen välförtjänta av semester och vila. Stort lycka till och ta väl hand om varandra! Många kramar till er 🙂

      1. Å, så roligt att ni nu är på väg och att jag har förmånen att få följa er tripp på bloggen! Känns som att man själv ska ut och resa – har faktiskt lite resfeber för er skull 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *