Resan mot Addis Ababa har börjat

Under de senaste dagarna så har vi varit riktigt spända inför dagens avfärd. Oroligheten över att vi kan ha glömt packa ner något i våra backpacker väskor är stor och det har varit extra svårt att komma till ro och somna på kvällarna. Men nu är vi på väg!

Dagen har varit lång med ännu fler oroligheter. Precis efter att vi bytt tåg i Linköping till det som ska ta oss vidare till Arlanda så får vi ett sms från flygbolaget (Ethiopian Airlines) om att det anslutande flyget i Addis Ababa har försenats tre timmar. En kort stund därefter får vi ytterligare ett sms med information om att flyget istället helt och hållet har avbokats. Vi ringde direkt till deras kundtjänst som bekräftade att det andra flyget har avbokats av okänd anledning samtidigt som vi blir ombedda att ta kontakt med en representant på Arlanda. Väl framme på Arlanda så får vi reda på att det inte alls ska ha avbokats utan att det beror på ett systemfel. Tack och lov för det eftersom vi annars inte hade hunnit till nästa destination, Tanzania!

Nu sitter vi på flygplanet och väntar på att det ska lyfta. Tydligen så utgick planet från Oslo och stannade till här i Sthlm för att hämta upp fler. Nu håller vi tummarna att det anslutande flyget verkligen inte är inställt.

Inga kommentarer till Resan mot Addis Ababa har börjat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *